Доставка

Стоките, поръчани от електронния магазин devatasangelchetata.com, се доставят с избран от нас куриер до адреса или офиса на куриера, указан при заявката. Срокът за доставка на поръчката е до 5 работни дни и понякога зависи от наличността и доставката до нас от производителя или вносителя на дадения продукт. Доставки в събота се извършват в зависимост от работното време на куриера във Вашето населено място. В неделя доставки не се извършват. При телефонния разговор за потвърждение на Вашата поръчка ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектувани и предадени на куриер Вашите покупки. Плащането се извършва при доставката.

Връщане на стока

 1. Връщане на стока ако тя не ви е харесала или желаете подмяна Ако желаете да върнете или подмените получената стока ние можем да Ви възстановим заплатената сума или да заменим продукта за друг. Изпратете ни писмена заявка чрез формата ни за връзка в 14 дневен срок от дата на получаване. Важно е, търговският вид на стоката да не бъде нарушен по никакъв начин и да няма следи от употреба. Тази опция не е валидна за стоки, в описанието на които изрично е упоменато, че не подлежат на замяна или връщане. Директен линк към формата за връзка с нас: НАТИСНЕТЕ ТУК

Ако искате да ползвате стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки - натиснете ТУК

Във формата за връзка попълнете стриктно всички полета и напишете Вашето желание. След като получите отговор от наша страна изпратете стоката обратно. Всички куриерски разходи се поемат от купувача. Всички детайли по замяната или възстановяването на сумата ще получите след разглеждане на писмената заявка. Моля, преди това не изпращайте обратно продукта.

2. Рекламация. Връщане на стока при фабричен дефект. Ако след получаване на стоката, която сте закупили от нас има изразен фабричен дефект ние ще ви я заменим с друга. Изпратете ни писмена заявка чрез формата за връзка, в която внимателно попълнете полетата за номер на поръчка и продукт. В полето за коментар напишете в какво се изразява фабричният дефект. Директен линк към формата за връзка с нас: НАТИСНЕТЕ ТУК

След като получите отговор от наша страна изпратете стоката обратно. В този случай всички разходи за куриер са за сметка на продавача. Молим Ви да не изпращате продукта преди да сте получили отговор от нас.

ВАЖНО: За всички описани по-горе случаи преди да изпратите съобщение през контактната форма вие трябва да сте влезли в магазина с Вашия потребителски E-mail адрес и парола (адреса на електронната поща и паролата, които сте попълнили когато сте правили поръчката).